Waarom dit bijbels dagboek?

Beste Bezoeker,

Je bent op mijn website terecht gekomen omdat je waarschijnlijk zocht naar overdenkingen. Je wil je verdiepen in de bijbel, of gewoon even iets anders lezen dan het nieuws. En dat is een reden waarom ik deze website heb, voor mensen die God serieus willen gaan nemen en naar Hem gaan zoeken.

De website is in geen geval een vervanging voor welk aspect in ons geloof. Ik wil dat de website een springplank is voor een diepere relatie met God. Waarin mensen uitgedaagd worden om het geloof meer lichaam te geven. Het geloof in Jezus wordt de basis voor het leven.

Persoonlijk heb ik geen schokkende of heftige getuigenis. Er zijn mensen die vanuit de diepste put zijn getrokken door God en radicaal voor God leven. Ik kan me niet helemaal relateren aan deze mensen, maar ik geloof dat we dit niet nodig hebben om radicaal voor God te leven. Er kwam moment in mijn leven dat ik de waarheid wilde, de echte waarheid. De waarheid zoals God die ons wil vertellen. En toen heeft God laten zien in 1 Korintiërs 2 dat God Zijn waarheid en wijsheid wil openbaren in de Geest.

Voor mij begon een reis naar het zoeken naar God. En God heeft het beloond en nog steeds elke dag mag ik verlangen naar meer van Hem die mij geschapen heeft en mij lief heeft.

Op dit moment is de website alleen een dagboek. Elke dag verschijnt er een nieuwe overdenking. Maar in de toekomst hoop ik meer materiaal op de website te kunnen zetten. Allemaal materiaal om onszelf uit te dagen de waarheid te vinden.

Gods zegen,

Ga naar: Mijn persoonlijk verhaal.