Mijn bedrijf

OSDM (Online School Data Management) Logo

Logo of Online school software Company OSDM

Sinds 2014 ben ik begonnen met een bedrijf in India dat software verkoopt aan scholen. Een aantal jaren er voor heb ik vrijwillig een software geschreven voor een zendingsschool. Nadat een andere school ook vroeg om dit software ben ik begonnen om het professioneel aan te pakken. En na een jaar van schrijven ben ik sinds eind 2014 begonnen om het te verkopen aan andere scholen.

De naam van het bedrijf is Online School Data Management. We hebben een kantoor in Wokha Nagaland en zijn actief bezig om klanten te werven. We hopen zo om ondanks dat we geen giften ontvangen toch zendingswerk te kunnen blijven doen.


Since 2014 I have started a company in India that sells software to schools. Some years ago voluntarily I wrote a software for a school nearby. After another school also inquired about this software I decided to take a professional approach. After a year of writing I started selling the software at the end of 2014.

The name of the company is Online School Data Management. We have an office in Wokha Nagaland and are actively trying to get costumers.

Links:

Website: www.osdm.in
Facebook: facebook.com/OSDM.in