Gods werk in ons leven

Psalm 63

7 Wanneer ik aan U denk op mijn bed,
over U peins in nachtwaken –
8 voorzeker, U bent een Helper voor mij geweest;
onder de schaduw van Uw vleugels zal ik vrolijk zingen.
(Psalm 63:7-8)

Het is wel een teken dat God echt een plaats heeft in ons leven, mediteren over het werk dat God heeft gedaan in ons leven. We komen aan het einde van het jaar, altijd weer het moment dat we als mensen terug gaan kijken op ons leven. Zijn we tevreden, mogen we genieten, wat moet er beter?

Gebruik dit moment om eens te kijken zoals David hier beschrijft. Nadenken, heel bewust, wat doet God in jouw leven, waar is Hij mee bezig? Als wij ons niet bewust zijn van God in ons leven, hoe kunnen we dan bidden, hoe kunnen we dan verlangen naar Zijn hand?

We hoeven het allemaal niet langs ons heen laten gaan. We mogen echt bewust zijn van het leven met God. Het is geen sprookje, het is geen religie die ons op de been houdt, het is een werkelijkheid waar wij ons mee bezig mogen houden.

Wij mogen allemaal op dit punt komen dat we met David kunnen zeggen dat God onze helper is. Dat wij ECHT onder Zijn vleugels mogen schuilen en vrolijk zingen. Die tijd die we besteden aan piekeren mogen we juist gebruiken om ons bezig te houden met Gods werk in ons leven.

This entry was posted in 19 Psalmen. Bookmark the permalink.